Ervaringen ouders

“Wij zijn erg tevreden over de begeleiding van Sonja. Onze zoon vindt de contactmomenten fijn en motiverend. Sonja is liefdevol en to the point; een mooie combinatie.”
Ouders van R, 13 jaar
“ Onze zoon gaat altijd met veel plezier naar Sonja toe. Ze is rustig, vriendelijk en geeft echte, liefdevolle aandacht. Ze is heel creatief, kijkt echt naar je kind en neemt de tijd om haar bevindingen goed terug te koppelen naar de ouders.”
Moeder van L, 7 jaar
“Wat ik heel prettig vind aan Sonja is dat ze rustig en geduldig is. Ze heeft een lieve stem en meelevende houding. Ze sluit daardoor aan bij het kind. En door haar jarenlange ervaring als leerkracht snapt zij hoe het onderwijs werkt en hoe kinderen kunnen leren plannen en organiseren. Ik vind het een geruststellende gedachte dat zij met ons kind meekijkt waar hij mij er niet altijd meer bij wil betrekken terwijl ik weet dat dingen soms niet goed gaan. Het machteloze gevoel is daardoor minder en ik voel me door Sonja's begeleiding ook ontlast als ouder. Ik zou andere ouders aanraden contact met haar te zoeken, over die drempel te stappen en te ervaren hoe steunend het kan zijn.”
Moeder van T, een kind met autisme,13 jaar
“ Het coachingstraject ervaar ik als een goede ondersteuning in de ontwikkeling naar meer zelfstandigheid van mijn zoon. Het is prettig om mijn zorgen te kunnen delen met iemand die ook didactisch is onderlegd zodat leerproblemen vertaald kunnen worden naar praktische oplossingen. Sonja weet haarfijn aan te sluiten bij de ontwikkeling van mijn kind en dat geeft perspectief. Mijn zoon leert veel van haar begeleiding en aan de zijlijn ik ook. Ben dankbaar voor alle inzichten en prettige wijze van communiceren.”
Vader van T, 13 jaar
“ Wij zijn heel blij met de begeleiding van Sonja. Na aanvankelijke scepsis bij onze zoon (hij had helemaal geen zin in extra begeleiding) heeft Sonja zijn vertrouwen gewonnen en is hij nu heel bij met de begeleiding: Sonja kan goed helpen plannen en creëert daarmee overzicht. Sonja blijft altijd rustig. En ze kan ook inhoudelijk helpen met vakken!”
Moeder van H, 16 jaar
“ Door Sonja's warme persoonlijkheid en oprechte aandacht voelde onze dochter zich direct veilig en gezien. Op een speelse manier heeft zij de mogelijkheid gehad om bij Sonja helemaal zichzelf te zijn. We wensen ieder kind de ervaring om buiten je ouders en gezin ook vrij te zijn. Sonja was voor ons een welkome aanvulling in ons gezin. Bedankt!”
Ouders van E, 7 jaar

Wil je meer informatie of een afspraak maken?
Neem gerust contact met mij op.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief