Over mij

Sonja Elsenburg - coach voor kind & ouder

Sonja Elsenburg

Mijn naam is Sonja Elsenburg. Ik woon samen met mijn man, onze drie zonen in het centrum van Amersfoort.

De afgelopen 18 jaar ben ik als leerkracht werkzaam geweest in het basisonderwijs. Ik werkte in het Jenaplan- en vrije schoolonderwijs. Sinds 2019 werk ik als coach en individueel begeleider met kinderen die om verschillende redenen thuis of op school extra ondersteuning nodig hebben. De één-op-één begeleiding biedt vaak net dat stukje extra, waardoor het kind weer in zichzelf leert zelfvertrouwen en gaat stralen. Dat gun ik ieder kind!

 

Begin 2020 ben ik mijn kindercoach-praktijk begonnen. Met mijn praktijk wil ik een veilige plek bieden, waar kinderen en hun ouders zichzelf kunnen zijn, zich gezien en gehoord voelen, zich durven openen en vanuit vertrouwen met mij aan het werk willen gaan. Met mijn volledige aandacht zal ik er voor het kind en de ouder(s) zijn.

Ik ben een lieve, doortastende coach, die met een open en weidse blik naar de situatie kijkt. Ik laat mij o.a. inspireren door het ritme van de seizoenen, de antroposofie, mindfulness en yoga. Ik vind het belangrijk om een fijne, ontspannen sfeer te creëren waarin wij samen kunnen werken. Ondanks dat coaching een serieus karakter kan hebben, mag er zeker ook gelachen worden!

 

Door een extra steun in de rug te bieden, te luisteren, persoonlijke aandacht te geven, onbevooroordeeld mee te kijken en passende interventies in te zetten, hoop ik te bereiken dat het kind (en de ouders) uiteindelijk weer vol energie en zelfvertrouwen verder zal wandelen op zijn of haar pad.

Ik neem je aan de hand en loop graag een stukje mee!

Je bent van harte welkom!
Lieve groet, Sonja

Sonja Elsenburg - Coach voor kind en ouder

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.