Aanbod

Kindercoaching | Kindercoach Amersfoort | Sonja Elsenburg

Kindercoaching

Stilletjes staart zij voor zich uit. Ze is al een tijdje somberder dan je van haar gewend bent. Ze lijkt zich terug te trekken en het kost moeite om contact met haar te maken. Waar is haar vrolijkheid en onbevangenheid gebleven; de twinkeling in haar ogen? Maakt ze zich zorgen? Gaat er iets niet goed op school? Wat zou zich in haar koppie afspelen?

Kon jij haar maar helpen. Kon zij jou maar vertellen wat ze nodig had. Het laatste wat jij wil is dat zij zich niet goed voelt. Maar wat je ook probeert, jij komt niet bij haar binnen. 

Ouderschapscoaching

Het ouderschap is fantastisch, maar… gaat niet alleen over rozen. Want oh, wat kan het soms lastig zijn om je kind op de juiste manier te begeleiden.

Als ouder wordt er veel van je gevraagd. Je wil graag dat je kind zich ontwikkelt tot een harmonieus, zelfstandig en gelukkig persoon, maar hoe krijg je dat voor elkaar? Want wanneer er voor de zoveelste keer met deuren geslagen wordt, je er maar niet achter komt wat haar diep van binnen bezighoudt, of je je zorgen maakt over hoe zij in haar vel zit, dan is het soms moeilijk om rustig en begripvol te blijven. Het raakt je. Je hebt het idee alles geprobeerd te hebben, maar het helpt niet. Dat is frustrerend.

Ouderschapscoaching | Kindercoach Amersfoort | Sonja Elsenburg

Wil je meer informatie of een afspraak maken?
Neem gerust contact met mij op.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief